Maskintvätt

även med handtvätt vardagar 7-16

I vår maskintvätt kan man tvätta med eller utan borstar. Vi har en ny typ av borstar som kallas kalceep och är en slags neupren remsor typ vettex för att minimera att repor, grus och smuts dras runt i borsten som det kan bli i nylon om man inte håller dem rena.

Först kör man in i vår för-tvätthall som är ca 13 m. Där lägger vi för hand på en mikroavfettning på bilen för att lösa upp salt och vägsmuts. Därefter tvättar vi ur dörrar och trösklar med schampo och svamp. Bilen spolas sedan av med högtryckstvätt och svampas av med kallavfettning och svamp där det erfodras. Den här tjänsten är tillgänglig vardagar 7-16, ni betalar endast 100 kr extra för vår berömda förtvätt, övrig tid så kör ni själva in i automattvätten.

Efter förtvätten kör man in till maskintvätthallen där en Christ tvättmaskin tar hand om bilen.

Det finns tre tvätt program att välja på ( se nedan) Tiden för ett tvättprogram är ca 12 min. Sedan öppnas dörrarna och bilen kan köras ut på baksidan av station. Tvätten är helt genomfarbar för att öka flöde och smidighet för kunden.

Renast - 199 kr

X-shine - 299kr

Super X-shine 359 kr

Minibuss och skåpbil - 400kr

 

Uteblivet besök debiteras!

Heltvätt

Kan ej bokas via nätet

Först tvättar vi bilen utvändigt i maskin med eller utan borstar enligt vårat tvättkoncept med förtvättar. Gummi och plast mattor plockas ur bilen och tvättas. Först lägger man på kem på mattorna och skurar av samt högtryckspolar dem efteråt. Därefter dammsugs bilen noggrant och man använder en klädselborste för att borsta de delar man inte kommer åt. Man tvättar och torkar av alla dörr sidor och instrumentpaneler med interiör rent och mirakeltrasa eller wettex duk. Till sist putsas alla fönster ut och invändigt med fönster puts. Heltvätt kan endast bokas i kassan, vi ser gärna att du ställer bilen under dagen hos oss. Betalning sker när ni hämtar ut bilen.

Heltvätt - 900 kr

Heltvätt X-Shine 950 kr

Heltvätt Super X-shine 1000 kr

Borttagning av djurhår ingår ej i invändig städning. Tillkommer 450 kr/timme.

Uteblivet besök debiteras!

 

Motortvätt

Kan ej bokas via nätet

Vid motortvätt måste motorn vara så kall som möjligt för att avfettning ska verka ordentligt och inte avdunsta. Först sprutar man på avfettning mikro extra som är mycket starkare än vanlig avfettning. Därefter låter man det verka några minuter sedan svampar man av motorn med kallavfettning där man kommer åt. Spolning av motorn sker med lågt vatten tryck tills all avfettning är borta. Sedan låter man motorn torka med huven öppen och efterbehandlar med Finish en vinyl och gummibehandlings medel.

Motortvätt - 250 kr

Kan ev tillkomma extra tillägg för väldigt smutsig bil

Polering

Polering

Vi polerar även bilar,  kontakta Putte för mer info och pris.